Foto de grup de les autoritats durant la inauguració del nou centre d'innovació de Siemens a Cornellà de Llobregat aquest 7 de juny de 2018. (H…
Foto de grup de les autoritats durant la inauguració del nou centre d'innovació de Siemens a Cornellà de Llobregat aquest 7 de juny de 2018. (Horitzontal)

Siemens posa en marxa el seu nou centre d'innovació digital a Cornellà de Llobregat amb 50 treballadors

Actualitzat

ACN Cornellà de llobregat.-La multinacional alemanya Siemens ha inaugurat aquest dijous el seu nou centre d'innovació digital a Cornellà de Llobregat que s'ha posat en marxa amb un equip de 50 experts en dades i software. El 'hub' tecnològic, el quart d'aquestes característiques de Siemens al món, es dedicarà a desenvolupar solucions digitals relacionades amb el sector energètic que utilitzen 'Mindsphere', la seva plataforma de dades al núvol. A través d'aquesta plataforma, que emmagatzema i analitza la ingent quantitat de dades que genera el procés de digitalització del sector, les empreses, entre d'altres aplicacions, podran disposar de les dades que generen les seves plantes a l'instant per realitzar tasques de planificació, manteniment i optimització dels processos. Vinod Philip, CEO mundial de la divisió d'energia de Siemens, ha destacat que a Barcelona i el seu entorn "hi ha un ecosistema per les 'startups' i la creativitat".

Anar al contingut