Actualitat blaugrana

"Sí" o "no" al vot de censura promogut pels socis Oriol Giralt i Christian Castellví contra la junta

Els socis del Barça ja saben què se'ls preguntarà el dia 6, amb motiu de la moció de censura a Joan Laporta. El "sí" és contra Joan Laporta i el "no" a favor de la directiva. En concret la pregunta permet a escollir entre "sí" i "no" "al vot de censura, promogut pels socis Oriol Giralt i Christian Castellví contra la junta directiva". Així, els socis podran escollir entre tres butlletes, una en blanc, l'altra afirmativa i l'altra negativa. El president de la mesa de la moció, David Moner, ha entregat la pregunta aquest dijious al club.

Actualitzat

Ara només cal esperar el diumenge 6 de juliol. L'horari per votar serà de 9 del matí a 9 del vespre al Camp Nou. La previsió és que a les 10 del vespre ja se sàpiguen els resultats.

Laporta mobilitza socis

Passaven pocs minuts de les 7 de la tarda d'aquest dijous, quan Joan Laporta ha arribat a l'Hotel Princesa Sofia. L'esperaven prop de 200 aficionats que responien a la crida engegada pel vicepresident Alfons Godall, via missatges de mòbil. L'objectiu de la trobada: començar a mobilitzar els socis perquè votin en contra de "la censura" en el referèndum del dia 6 de juliol.

Gairebé una hora i mitja més tard, el president blaugrana ja era a Sant Cugat del Vallès, on ha estat l'escollit per fer el pregó de la Festa Major. Laporta ha evitat parlar del Barça i s'ha centrat en la festa dels santcugatencs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut