Olga Pericer ha jugat amb la seva ombra durant l'espectacle. (Foto:ACN)
Olga Pericer ha fet un homenatge a Carmen Amaya en la inauguració de la sala que porta el seu nom. (Foto:ACN)
Barcelona

S'ha inaugurat la Sala Carmen Amaya al Mercat de les Flors

S'ha inaugurat la Sala Carmen Amaya al Mercat de les Flors. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha estat l'encarregat d'obrir les portes d'una sala de petit format on es faran activitats de dansa. La inauguració es fa en el marc del Festival Ciutat Flamenco amb motiu de l'Any Carmen Amaya.

RedaccióActualitzat
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha inaugurat la Sala Carmen Amaya al Mercat de les Flors, una sala de petit format on es faran activitats de dansa. La inauguració es fa en el marc del Festival Ciutat Flamenco amb motiu de l'Any Carmen Amaya.

La sala està ubicada al segon pis del Mercat i té una cúpula rehabilitada fa poc. Durant la inauguració, l'artista Olga Pericer ha fet un homenatge a Carmen Amaya amb un petit espectacle basat en el joc amb els moviments de la seva ombra i el so de les seves sabates.

A més de l'artista Olga Pericer, a l'acte hi han acudit professionals de la dansa flamenca com Juan Carlos Lérida, Marcos Flores, Andrés Corchero, Eva Hierbabuena, Sonia Sánchez i Rocío Moia.

El conseller Mascarell ha volgut destacar la figura de Carmen Amaya i l'ha definida com una artista que "forma part de la història del nostre país". Per la seva banda, Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors, ha destacat l'emplaçament de la sala i l'ha definit com una sala "amb molta llum" i "unes vistes fantàstiques".

Anar al contingut