Copa del Rei

Sevilla, Betis, Mallorca, València i Sporting es classifiquen per als quarts de final

El Sevilla, que va golejar el Dépor per 0-3 a Riazor amb diana de Navas i doblet de Luis Fabiano, ha passat a quarts de final de Copa amb facilitat. També s'ha classificat el Betis, que va superar el Real Unión per 1-0, amb gol d'Arzu. Amb més patiments han passat ronda l'Sporting, que va perdre a Valladolid (2-1), i el Mallorca, que va empatar al camp de l'Almeria (1-1). Asturians i balears van fer bones les rendes favorables del partit d'anada. El València i el Racing van disputar l'eliminatòria més igualada, que va arribar a la pròrroga, amb triomf final per als d'Unai Emery per 3-1.

Actualitzat
Avui es completa la ronda de vuitens de final amb el partit entre l'Athletic Club de Bilbao i l'Osasuna.

València, 3 - Racing, 1

Vicente va ser l'heroi del València. Va provocar un penal que ell mateix va transformar en l'1- 0. L'equip d'Unai Emery es veia fàcilment als quarts de final, però Colsa va fer una rematada acrobàtica per al Racing, que empatava l'eliminatòria. Fins a la pròrroga no es va decidir el guanyador. Llavors va tornar a aparèixer Vicente, que va aprofitar un regal visitant per desfer l'empat. Mestalla va esclatar com si es tractés de les falles. I més quan Joaquín va fer l'últim gol, en aprofitar un contraatac.

Deportivo, 0 - Sevilla, 3
El conjunt xe s'enfrontarà amb el Sevilla, que va arrasar a Riazor. Navas només va trigar 40 segons per fer el 0-1, que augmentava diferències per als de Manolo Jiménez. El Sevilla havia guanyat per 2-1 a casa, però volia classificar-se per la porta gran. Luis Fabiano va fer dos gols més abans d'arribar a la mitja part, que ensorraven les poques possibilitats del Deportivo. Els gallecs no van poder marcar ni de penal. Amb Palop expulsat i sense canvis, el davanter Chevantón es va posar els guants, però Pablo Álvarez va xutar al pal.

Valladolid, 2 - Sporting, 1
Al Nuevo Zorrilla, el Valladolid necessitava un 2- 0 contra l'Sporting i va estar a tocar de la remuntada. Primer va marcar Cannobio, que ho va celebrar ensenyant la llengua. I després, va marcar Pedro León, el més tècnic dels locals. Amb aquest resultat el Valladolid s'hauria classificat, però Jorge, en el temps afegit i a la sortida d'un córner, va donar el passaport per als quarts de final al conjunt asturià.

Almeria, 1 - Mallorca, 1
A Almeria, l'equip andalús havia de remuntar un 3-1 i va començar amb bon peu. Piatti va fer l'1-0, però Arango va empatar amb la seva especialitat: el llançament de falta. El veneçolà va donar tranquil·litat al Mallorca, que es trobarà el Betis a la següent ronda.

Betis, 1 - Real Unión, 0
Precisament els andalusos van ser els que menys van patir contra el Real Unión d'Irun. Tenien un gol d'avantatge de l'anada i es van tornar a desfer per la mínima de l'equip de Segona B. Arzu va aconseguir el gol contra el botxí del Madrid en els setzens de final.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut