Llinars del Vallès

Setze estudiants alemanys tornaven de fer un intercanvi en un institut de Llinars del Vallès

Es tracta de nois i noies de 15 anys que durant una setmana van fer un intercanvi a l'institut Giola de la població del Vallès Oriental

RedaccióActualitzat

Entre les 150 víctimes mortals a l'accident del vol entre Barcelona i Düsseldorf, n'hi ha setze que són nois i noies alemanys de 15 anys, de quart d'ESO, que han estat una setmana a Llinars del Vallès, arran d'un intercanvi a l'institut Giola d'aquesta població del Vallès Oriental. A les sis d'aquest matí, els estudiants havien marxat cap a l'aeroport de Barcelona per agafar l'avió, acompanyats de dues professores. Aquests intercanvis són normals des de fa uns anys entre ciutats catalanes i alemanyes.

Dol a Haltern

Els alumnes eren del Joseph Köing-Gymnasium, un institut de Haltern am See, a menys de 100 quilòmetres de Düsseldorf. El centre ha suspès les classes d'aquest dimarts, tot i que en principi reprendrà la seva activitat dimecres, no amb les classes habituals sinó per abordar la tragèdia.

Sense classes, el davant de l'institut s'ha omplert de flors que anaven portant veïns de la localitat i companys d'escola de les víctimes. L'alcalde de la ciutat, Bodo Klimpel, ha dit que Haltern viu "el dia més negre de la seva història".

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut