Setè dia de vaga de taxistes a Madrid per exigir la regulació dels VTC
Taxistes fent vaga a Madrid per exigir la regulació dels VTC (EFE)
Madrid

Setè dia de vaga de taxistes a Madrid per exigir la regulació dels VTC

El Sindicat Lliure de Transport denuncia que un conductor VTC ha rebut un tret quan circulava per una via d'accés a Madrid

Actualitzat

Els taxistes de Madrid compleixen aquest diumenge 7 jornades de vaga i traslladen les seves mobilitzacions al centre de la ciutat. La nit d'aquest dissabte hi ha hagut una manifestació de taxistes al passeig de la Castellana, on aquest matí fan una reunió per decidir en quina direcció seguiran les protestes.

Demanen una regulació del sector d'VTC, que veuen com una amenaça per als seus llocs de treball. La Comunitat de Madrid ja ha manifestat que està disposada a negociar, però que no acceptarà xantatges per part dels taxistes.

 

Notícies relacionades: Què passa a Europa amb els taxis i els VTC?

 

Els taxistes consideren insuficient el preacord entre la comunitat madrilenya i l'Ajuntament de la ciutat per regular els VTC. Aquest preacord planteja fixar una distancia mínima de 300 metres, ampliable als 500, per la precontractació d'aquests vehicles.

Els conductors d'VTC de Madrid també fan avui una assemblea per decidir accions perquè es respecti la seva feina i s'arribi a un acord que acabi amb el conflicte del taxi.

 

 

Disparen un conductor de VTC a Madrid

El Sindicat Lliure de Transport ha assegurat que un conductor VTC ha rebut un tret aquest dissabte quan circulava per una via d'accés a Madrid. Segons explica el col·lectiu, el conductor es troba bé, tot i que té una ferida lleu a l'espatlla. L'afectat ha denuncia els fets a la Policia Nacional.

El sindicat condemna aquesta "violència sense sentit" i reclama "calma i pau als carrers." Els VTC ja han tingut desperfectes en 50 cotxes des que es va iniciar la vaga indefinida del taxi a Madrid per exigir una regulació exprés de la precontractació d'aquest sector.

ARXIVAT A:
TrànsitComunitat de MadridTaxisVTC
Anar al contingut