S'estrena PAPAWA

La sèrie d'animació "Papawa" i ja es pot veure al Super3 a les 16.00.

"Papawa" és una divertida producció infantil especialment adreçada a nens de 6 a 10 anys que té lloc a l'illa de Papawa, una illa de somni amb uns habitants de malson. En aquesta illa hi ha un sol bungalou, tres palmeres i uns éssers estranys – una mena de monstres adorables de colors - que només busquen passar-s'ho bé amb els visitants que, per una raó o altra, van a parar a l'illa.

En total, s'han produït 104 capítols de 7 minuts, que ja s'han venut a Xile, França, Malàisia, Turquia, Itàlia, Portugal i a l'estat espanyol, entre d'altres països.

És una coproducció de Screen 21, Televisió de Catalunya, 2 Minutes (França) i BRB International (Espanya) amb el suport de l'ICEC, Programa Media.

Sinopsi:
Fama, amor, diners, diversió… tant se val el que desitgis: a PAPAWA es pot fer realitat… sempre que no topis amb els illencs, uns éssers tan entranyables i surrealistes com estranys, capaços de convertir qualsevol somni en el pitjor dels malsons. Encara que l'únic edifici de l'illa és aquest simple bungalou, l'interior es converteix en suite nupcial, laboratori, plató de cinema, camp de golf... o qualsevol lloc que el visitant desitja.


Fitxa tècnica:

Direcció: Pedro Muñóz i E. Berrthier
Guió: Llorenç Español, L. Llinas, M. Consul, Pere Altimira i S. Puche
Producció executiva: Carlos Brien
Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Xavier Romero




Anar al contingut