S'estrena la darrera pel·lícula de Scorsese, amb elogis unànimes de la crítica

La cartellera s'omple de novetats, on també destaquen la pugna entre Ford i Ferrari, amb Matt Dammon i Christian Bale, i el llibertinatge segons Albert Serra

Virgínia MartíActualitzat

Per fi arriba als cinemes una de les pel·lícules més esperades de l'any, "El irlandés", una obra mestra firmada per Martin Scorsese, amb una nòmina d'actors de luxe. L'acompanyen, en les estrenes de la setmana, les darreres i premiades propostes dels directors Albert Serra i Rodrigo Sorogoyen, la pugna entre Ford i Ferrari, l'obsessió d'una professora de música  i la darrera entrega de One Piece.

 

EL IRLANDÉS

Dirigida per Martin Scorsese
Thriller. Estats Units. 210 minuts

Martin Scorsese torna amb una altra història sobre la màfia amb un trio d'actors de luxe: Robert  De Niro, Al Pacino i Joe Pesci. La pel·lícula es basa en el cas de la desaparició del llegendari líder sindical Jimmy Hoffa. Una història crua, tragicòmica i amb elements per a la reflexió.

 

 

LE MANS '66

Dirigida per James Mangold
Acció. Estats Units. 152 minuts.

"Le Mans '66" tracta sobre la rivalitat entre Ford i Ferrari als anys 60, una pugna que va acabar amb el regnat de l'escuderia italiana a les 24 hores de Le Mans. Matt Damon i Christian Bale encarnen dos dels grans artífexs d'aquesta gesta.

 

 

LA AUDICIÓN

Dirigida per Ina Weisse
Drama. Alemanya. 99 minuts

"La audición" és la història d'una obsessió, la d'una professora de violí per fer triomfar un dels seus alumnes. Drama amb crítica social premiat al Festival de Sant Sebastià per la interpretació de l'alemanya Nina Hoss, una de les grans actrius del cinema europeu.

 

 

MADRE

Dirigida per Rodrigo Sorogoyen
Drama. Espanya. 129 minuts

La premiada Marta Nieto és la protagonista de "Madre". Rodrigo Sorogoyen hi continua la història començada al curt amb què va guanyar nombrosos premis. Han passat deu anys i aquella mare que rebia una trucada angoixant del seu fill petit continua buscant-lo.

 

 

LIBERTÉ

Dirigida per Albert Serra
Eròtica. França. 133 minuts

Pel·licula premiada al Festival de Canes en què un grup de llibertins francesos s'escapen de la cort puritana de Lluís XVI i s'amaguen en un bosc, on s'abandonen als seus desitjos sexuals. És la pel·lícula més fosca del director Albert Serra i compta amb participació de TV3.

 

 

ONE PIECE: ESTAMPIDA

Dirigida per Takashi Otsuka
Animació. Japó. 100 minuts. Traduïda al català.

"Estampida" és la pel·lícula més ambiciosa de "One Piece" i, a més, ens arriba en català. Està basada en el manga més venut de totes els temps i explica una batalla campal amb motiu del Festival de Pirates.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut