S'estrena <b>"EMBOSCATS, MEMÒRIA D'UNA GEOGRAFIA SECRETA"</b>

El documental <b>"Emboscats, memòria d'una geografia secreta"</b> es va estrenar al Canal 33, en el programa EL DOCUMENTAL, el divendres 3 de febrer (23:55). Aquest documental es reemetrà els dies 6 de febrer (12:00) i 9 de febrer (17:20).
S'estrena "EMBOSCATS, MEMÒRIA D'UNA GEOGRAFIA SECRETA"

S'estrena "EMBOSCATS, MEMÒRIA D'UNA GEOGRAFIA SECRETA"

El documental "Emboscats, memòria d'una geografia secreta" es va estrenar al Canal 33, en el programa EL DOCUMENTAL, el divendres 3 de febrer (23:55). Aquest documental es reemetrà els dies 6 de febrer (12:00) i 9 de febrer (17:20).
Actualitzat
"Emboscats. Memòria d'una geografia secreta" és un documental que revela la complexitat d'una història fins ara mai explicada: la de milers de joves catalans que van romandre amagats al bosc durant mesos, fins i tot anys, en plena Guerra Civil. Fonamentalment ho van fer per no anar a la guerra: a mesura que les seves lleves eren cridades a files, decidien no presentar-se i desaparèixer. Mentre altres travessaven la frontera amb Andorra o França, els emboscats van buscar refugi en balmes, coves o altres amagatalls, en una diària i silenciosa lluita per la supervivència.

El documental és obra d'E2S Productora en coproducció amb la Televisió de Catalunya i el Centre d'Estudis Lacetans i amb la col·laboració del Memorial Democràtic, l'ICIC i l'Institut d'Estudis llerdencs. "Emboscats. Memòria d'una geografia secreta" recull els últims testimonis del fenomen i visita alguns dels amagatalls trobats durant tres anys d'investigació.

Fitxa tècnica:

Direcció: Dani Sala, Núria Sala i Esther Miralles
Producció executiva: Dani Sala, Núria Sala
Producció Executiva TVC: Jordi Ambròs
Producció Delegada TVC: Ruth Llòria
Investigació: Esther Miralles
Música: Roger Mas
Entrevistes: Esther Miralles, Mireia Fàbrega i Núria Sala
Assessorament a la investigació: Jordi Guixé