amb la participació de TV3

S'estrena als cinemes el llargmetratge "Love me not"

El 31 d'octubre s'estrena a les sales comercials "Love me not", pel·lícula amb participació de TV3 de Lluís Miñarro i interpretada per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe.

Actualitzat

Protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe, la pel·lícula de Lluís Miñarro "Love me not" transcorre en dos períodes, l'any 2006 i l'actualitat. L'acció té lloc en un descampat, en un lloc desèrtic d'un exèrcit estranger on hi ha barracons, algun jeep, dutxes a l'aire lliure i molta calor. Allà hi ha empresonat un enemic confinat que pertany a una altra ètnia i cultura. És un terrorista? És un profeta? Ens trobem en un terrreny de l'ambivalència en què esclatarà la lluita per la raó, la seducció, l'erotisme i la violència. Aquesta és la metàfora per arribar al nus de la qüestió: la repressió genera monstres. El racó fosc de la natura humana l'hem de saber domar.

Lluís Miñarro comenta:

No es tracta d'una pel·lícula típica de gènere bèl·lic; sinó d'una metàfora sobre les conseqüències de la repressió i del resultat dramàtic de les accions provinents del cantó fosc de la naturalesa humana.

El rodatge s'ha fet a la col·legiata de Sant Vicenç i a la mina de sal de Cardona. També a Mèxic, al desert de Chihuahua i a la capital mexicana. És una producció de Lluís Miñarro i Piano Producciones, i Julio Chavezmontes amb la col·laboració de l'ICEC i l'EFICINE i la participació de TV3.

Sinopsi
La pel·lícula és una revisió del mite bíblic de Salomé, que treballa en un destacament militar de l'Orient Mitjà el 2006. A la seva presó es troba confinat en Yokanaan, terrorista per uns, profeta per altres.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:
Direcció i guió: Lluís Miñarro
Producció executiva: Ingrid Fdez. de Castro
Intèrprets: Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe
Direcció de fotografia: Santiago Racaj

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut