Casament a Mas d'en Cabré
@estudidellum

S'estén el passaport Covid a les celebracions en interiors amb ball

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ratificat la mesura proposada pel Procicat que entrarà en vigor aquest divendres

Actualitzat
TEMA:
Certificat Covid

La necessitat de presentar el passaport Covid per accedir als locals d'oci nocturn s'estendrà als casaments, celebracions i actes socials que se celebrin en hotels i en restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Així ho propsat el Procicat aquest dimectres i ho ha ratificat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya aquest dijous. Amb la llum verda del TSJC, que tenia l'última paraula en aquest assumpte, la mesura es començarà a aplicar a partir d'aquest divendres.

És l'única novetat anunciada pel Procicat, que prorroga dues setmanes més les mesures de contenció de la Covid ja vigents, com ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1h i les 6h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h.

En la mateixa comunicació, el govern ha insistit en la necessitat de continuar fent un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques. 

 

ARXIVAT A:
Certificat Covid Procicat Covid-19 Coronavirus
Anar al contingut