Casament a Mas d'en Cabré
@estudidellum

S'estén el passaport Covid a les celebracions en interiors amb ball

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ratificat la mesura proposada pel Procicat que entrarà en vigor aquest divendres

Actualitzat

La necessitat de presentar el passaport Covid per accedir als locals d'oci nocturn s'estendrà als casaments, celebracions i actes socials que se celebrin en hotels i en restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Així ho propsat el Procicat aquest dimectres i ho ha ratificat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya aquest dijous. Amb la llum verda del TSJC, que tenia l'última paraula en aquest assumpte, la mesura es començarà a aplicar a partir d'aquest divendres.

És l'única novetat anunciada pel Procicat, que prorroga dues setmanes més les mesures de contenció de la Covid ja vigents, com ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1h i les 6h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h.

En la mateixa comunicació, el govern ha insistit en la necessitat de continuar fent un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques. 

 

ARXIVAT A:
Certificat CovidProcicatCovid-19Coronavirus
Anar al contingut