Arribades de vols procedents d'Alemanya a l'aeroport de Son San Joan de Mallorca (EFE/Cati Cladera)
Arribades de vols procedents d'Alemanya a l'aeroport de Son San Joan de Mallorca (EFE/Cati Cladera)

S'esgoten en poques hores els vols a les Balears des d'Alemanya per Setmana Santa

Per entrar a les Balears cal presentar una PCR negativa. Alguns turoperadors alemanys ofereixen PCR gratuïtes en contractar paquets turístics a Mallorca

Actualitzat

Les aerolínies alemanyes han detectat una gran demanda per als vols amb destinació a les Balears i s'han esgotat en poques hores les places ofertes dels vols per Setmana Santa.

Des d'avui, els alemanys ja poden viatjar a les Balears, València, Castella-la Manxa, Extremadura, La Rioja i Múrcia, regions que han sortit de la zona de risc segons els criteris de l'Institut Robert Koch de virologia. Això suposa que els viatgers procedents d'aquestes zones no hauran de presentar PCR negativa quan tornin a Alemanya.

Tot i així, el govern alemany recomana no viatjar si no és per motius essencials. Però, malgrat la recomanació, s'han disparat les expectatives turístiques cap al primer destí vacacional per als alemanys: Mallorca.

Multiplicaran l'oferta de vols

Segons ha informat la companyia Eurowings, la marca de baix cost de Lufthansa, els vols programats s'han omplert en poc temps. La companyia aèria ho justifica perquè, fins ara, hi havia pocs vols disponibles. Per aquesta raó ja han ampliat l'oferta amb 300 vols addicionals de cara a les vacances de Setmana Santa.

La companyia aèria celebrava que, a partir d'aquest diumenge, es reprenen els vols amb Mallorca:

 


Lufthansa ha anunciat que, per al període març-abril, oferirà 1.200 connexions amb Europa i reconeix que les destinacions a Balears i Canàries són "especialment demandades".

Tot i que les reserves han crescut a tot el país, l'augment de la demanda de vols amb destinació a les Balears són de sortides des dels aeroports de Colònia, Bonn, Hamburg i Stuttgart.

Turoperadors ofereixen PCR gratuïtes

Per poder viatjar a Mallorca, Menorca i Eivissa caldrà presentar una PCR negativa a l'arribada als aeroports balears. Un dels turoperadors alemanys més importants, Der Touristik, ofereix PCR gratuïtes a tots els clients que contractin paquets turístics a Mallorca per Setmana Santa.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19AlemanyaIlles Balears
Anar al contingut