Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Servicaixa diu adéu el 15 de gener

Aquest popular servei de recollida d'entrades per a espectacles desapareixerà el 15 de gener. En tres anys, l'ús del Servicaixa ha caigut del 60 al 18%, desplaçat per la comoditat d'imprimir les entrades a casa o portar-les al mòbil, opcions menys costoses per a l'empresa i més còmodes i segures per al client, que s'estalvia desplaçaments.

RedaccióActualitzat

La recollida d'entrades als caixers de Servicaixa té els dies comptats. Dos anys després que La Caixa es vengués aquest servei a Ticketmaster, un dels referents en venda d'entrades a l'Estat, aquesta empresa ha decidit no renovar l'acord. El servei de recollida d'entrades és tan residual que desapareixerà a mitjans de gener.

L'ús del Servicaixa, que suposava per a Ticketmaster una despesa de 800.000 euros, ha passat en tres anys del 60% al 18%. El motiu són els avantatges que presenten les alternatives: imprimir les entrades a casa o portar-les al mòbil és menys costós per a l'empresa i més còmode i segur per al client, que s'estalvia desplaçaments.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut