Serrat "viatja" durant dues hores pel seu repertori mític (EFE)
Serrat "viatja" durant dues hores pel seu repertori mític (EFE)
Barcelona

Serrat torna als seus orígens amb tres concerts a Barcelona

Aquest dimarts ha fet el primer dels tres concerts de la gira "Mediterráneo da capo", a l'Auditori del Fòrum

RedaccióActualitzat

Joan Manuel Serrat ha tornat al "Mediterráneo" en el primer dels tres concerts que fa aquesta setmana a l'Auditori del Fòrum de Barcelona. Al recital d'aquest dimarts ha dedicat la primera part a revisar el mític disc publicat l'any 1971, i la segona hora ha estat basat en el seu repertori en català, amb cançons com "Pare" o "Barcelona i jo".

Serrat, que la setmana que ve farà 75 anys, arriba a la capital catalana en el marc de la gira "Mediterráneo da capo". Ha estat un concert emotiu amb un públic entregat i feliç de retrobar-se amb la música de sempre d'"el noi del Poble-sec".

Quan ha interpretat "Barcelona i jo", un tema amb què ha declarat el seu amor a la ciutat on va néixer, Serrat ha afegit: "Mil cares té Barcelona, la que em dona l'esquena i la que em dona la seva mà".

 

"El noi del Poble-sec" fa tres concerts a Barcelona (EFE)

 

"'Da capo' significa començar, tornar al principi", ha aclarit el cantautor. I això és el que ha fet en el seu viatge nostàlgic de dues hores per les cançons que l'han fet famós i amb les quals ha conviscut molta gent a les seves vides. A la primera part del recital, Serrat ha interpretat les cançons de "Mediterráneo", començant amb la que dona el títol del disc i seguint amb "Que va a ser de mí", "Vagabundear" i "Barquito de papel".

Joan Manuel Serrat ha continuat el concert amb temes majoritàriament en català i relacionats amb el mar. Després de "Mediterráneo", el cantant ha interpretat cançons tan conegudes com "La lluna", "Cançó de matinada", "Temps era temps", "Plany al mar", "És quan dormo que hi veig clar", "Menos tu vientre", "Para la libertad" i "Pare".

En aquesta primera de les tres cites de Serrat amb els seus seguidors a Barcelona ha cantat bisos com "Seria fantàstic", "Me'n vaig a peu", "Cançó de bressol" i "Cantares". Barcelona és l'última escala a la península de la gira "Mediterráneo da capo", que el gener arribarà a Las Palmas i Tenerife, abans de travessar l'Atlàntic en direcció a la República Dominicana.

 

 

 

Els concerts giren al voltant de "Mediterráneo", l'àlbum més emblemàtic de Serrat (EFE)

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut