Barcelona

Serrat presenta la nova versió de "Mediterráneo", un homenatge als refugiats

Els Amics de les Arts, Estopa, Marina Rossell, Manolo Garcia, Gemma Humet, Ismael Serrano, Antonio Orozco, Gossos i molts d'altres embolcallen Serrat per cantar als refugiats

Actualitzat

Joan Manel Serrat ha estrenat aquest matí, en primícia, a Catalunya Ràdio la nova versió de la cançó "Mediterráneo". Es tracta d'una versió inèdita de la coneguda cançó, ara escrita pensant en els milers de refugiats que han perdut la vida en aigües del Mediterrani intentant arribar fins a Europa per tenir una vida millor.

 

 

La cançó és una peça col·lectiva que Serrat ha gravat al costat de molts altres artistes com Els Amics de les Arts, Estopa, Marina Rossell, Gemma Humet, Ismael Serrano, Antonio Orozco, Pablo López o Gossos. Tot plegat per donar suport al gran concert per les persones refugiades que es farà al Palau Sant Jordi de Barcelona l'11 de febrer.

En el programa "El Suplement", de Catalunya Ràdio, Joan Manuel Serrat ha denunciat l'ús polític que fan alguns partits dels refugiats:  

"Aquesta escampada de por que determinats grups polítics es dediquen a fer, com si aquesta gent en lloc de ser pobres persones que ho han perdut pràcticament que busquen un lloc on fer créixer els seus fills. Aquesta pobra gent la converteixen en dimonis peluts que venen a robar-nos tot el que tenim, a canviar els nostres costums, a fer de nosaltres un poble sotmès... ja em diràs..."

 

En el concert de l'11 de febrer en favor dels refugiats, hi participaran Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Macaco, Sílvia Pérez Cruz o La Fura dels Baus, entre molts altres.

ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut