El col·legiat, Damir Skomina, ensenya la targeta groga a Sergio Ramos (Reuters)
Futbol

La UEFA obre una investigació per aclarir si Sergio Ramos va forçar la groga

El central del Reial Madrid va admetre davant la premsa que havia provocat la targeta per poder jugar els quarts de final sense amenaça de sanció i ara s'arrisca a un càstig més gran

Actualitzat

Sergio Ramos es perdrà amb tota seguretat el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra l'Ajax ja que, a les acaballes del partit d'anada va veure una targeta groga que fa que compleixi cicle d'amonestacions. Però el central del Reial Madrid es pot perdre un altre partit suplementari per haver reconegut davant els mitjans que va provocar la targeta veient que el partit estava sentenciat i l'eliminatòria molt encarrilada.

"Ho tenia present. No és subestimar el rival ni pensar que l'eliminatòria ja està resolta. Hi ha vegades que en el futbol et toca prendre decisions complicades i ho he decidit així. Una targeta en el minut 88, em perdré el pròxim partit i encara que no estigui al camp animaré com un ultra (!) més des de la grada".

 

 

Conscient d'aquest fet, el mateix Ramos va publicar un missatge a les xarxes socials en què nega haver provocat la targeta de manera premeditada.

 

 

La UEFA ha obert una investigació i, segons altres precedents, hi ha opcions que l'andalús sigui castigat amb un partit suplementari i es perdi també el partit d'anada dels quarts de final o, fins i tot, tota l'eliminatòria, en cas que el Reial Madrid s'hi classifiqui. El màxim organisme del futbol europeu té previst tractar aquesta qüestió el proper 28 de febrer per l'Organisme de Control, Ètic i Disciplina de la UEFA.
 
 
Anar al contingut