Espanyol

Sergio González: "Dimecres és una final, és una Copa i anem amb la idea de guanyar"

Sergio González ha passat pel "Hat-trick Espanyol" després de l'empat amb el Deportivo de la Corunya al Power8 Stadium. "La recompensa ha estat escassa per l'esforç que han fet els jugadors" ha declarat el tècnic blanc-i-blau, que també ha repassat altres espectes de l'equip que dirigeix des d'aquesta temporada.

Actualitzat

Sergio González ha passat pel "Hat-trick Espanyol" després de l'empat amb el Deportivo de la Corunya al Power8 Stadium. "La recompensa ha estat escassa per l'esforç que han fet els jugadors", ha declarat el tècnic blanc-i-blau, que també ha repassat altres aspectes de l'equip que dirigeix des d'aquesta temporada.

El tècnic perico, que no ha pogut comptar amb Sergio García, ha explicat que com a entrenador "és un luxe comptar amb ell" i ha recordat que juntament amb Stuani i Caicedo són dels noms propis de l'equip. Un equip del qual ha destacat la bona convivència que hi ha al vestidor que ell dirigeix des d'aquesta temporada: "Tots hem de ser els millors al nostre camp". Precisament, alguns d'aquests jugadors seran dimecres a Montilivi per disputar la Supercopa de Catalunya contra el Barça. Sergio González ha explicat que serà una bona oportunitat per donar joc a jugadors que estan comptant amb menys minuts però que "és una final i anem amb la idea de guanyar".

El moment anecdòtic de l'entrevista ha estat quan, parlant del mercat d'hivern, Sergio González ha respost que fitxaria Tamudo "com a jugador, directiu, relacions, públiques...". "És una persona que ha d'acabar relacionada amb l'Espanyol i tard o d'hora formarà part de la nostra família" ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut