Barça

Sergio Busquets: "La distància és sorprenent, però això tot just acaba de començar"

El Barça ja prepara la visita de l'Spartak de Moscou, dimecres, en la primera jornada de la Champions. Alexis Sánchez, baixa a Getafe, es va entrenar ahir al marge del grup. Jordi Alba no hi va participar.

Actualitzat
El Barça ja prepara la visita de l'Spartak de Moscou, dimecres, en la primera jornada de la Champions. Alexis Sánchez, baixa a Getafe, es va entrenar ahir al marge del grup. Jordi Alba no hi va participar. Tito Vilanova va completar l'entrenament amb dotze jugadors del filial i un del juvenil. Sergi Busquets va parlar en roda de premsa i va recordar que, tot i el sorprenent avantatge sobre el Madrid, la Lliga tot just acaba de començar.

El '16' del Barça, Sergio Busquets, va treure importància als vuit punts d'avantatge sobre el Madrid: "Ens mirem a nosaltres mateixos. Queda molta Lliga per endavant. Nosaltres sortim a guanyar cada partit i res més. No estic al seu lloc per saber què li passa. La distància és sorprenent, però això tot just acaba de començar. Ara estem centrats a fer un bon partit a la Champions". El de Badia destaca la victòria als camps de l'Osasuna i el Getafe, camps on el Barça es va deixar sis punts l'any passat: "és indicatiu. Cada Lliga és diferent i queda moltíssim per endavant". També ha lamentat l'absència de Carles Puyol, un cop confirmada la seva lesió, per a aquest llarg mes "pel que dóna i pel que significa per a nosaltres", tot i que ha subratllat que l'optimisme es tornarà a posar del costat de Carles Puyol durant la recuperació.

Francesc 'Tito' Vilanova, que contra el Getafe va complir el segon i últim partit de suspensió, va concedir aquest dilluns festa als seus jugadors i dimarts començarà a preparar el xoc de la Lliga de Campions contra l'Spartak de Moscou.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut