Grec 2006

Senza Tempo, "La canción de Margarita"

Idea i direcció: Inés Boza Intèrprets: Sarah Anglada, Alba Barral, Anna Briansó, Viviane Calvitti, Nel·lo Nebot i Mercedes Recacha Ajudant de direcció: Emili Gutiérrez; Dramatúrgia: Pablo Ley Espai escènic: Lali Canosa Disseny il·luminació: Mingo Albir Música: diversos autors Vestuari: Miriam Compte Vídeo i projeccions: Daniel Hartlaub Il·luminació i coordinació tècnica: Jordi Llongueras Tècnic maquinista: Oriol Pont Tècnic so: Marta Folch Producció: Núria Canela Promoció i imatge: Nat Sensevy Distribució: Anne Sophie Raybaut Direcció companyia: Inés Boza, Carles Mallol Fotografia: Christian Riedeberger

Actualitzat

Una coproducció de Festival de Barcelona Grec i Senza Tempo. Companyia en conveni amb la Generalitat de Catalunya - ICAC, amb el suport d'Ajuntament de Barcelona - Institut de Cultura, Ministeri de Cultura - Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música- i l'Institut Ramon Llull. Senza Tempo és membre fundador de l'Acdac - La Caldera.

"La canción de Margarita" és una mirada encuriosida, poètica, irònica i tràgica a les dones que han viscut, i viuen, entre l'amor i la guerra, entre la tradició i la modernitat, entre la foscor i la llum. Inspirant-se en la Margarida de Goethe i unint el teatre amb la dansa, Senza Tempo dibuixa una obra alhora poètica i irònica, un espectacle que explora la memòria perduda de les nostres àvies, de les nostres mares, de les dones que ens van portar al món i van callar.

Senza Tempo és la unió d'Inés Boza i Carlos Mallol, que es van trobar fa dues dècades a Granada. El 1990, establerts ja a Barcelona, creen el seu primer espectacle de teatre dansa, que titulen "Senza Tempo". El 1994 van debutar al Festival de Barcelona amb "Capricho". "La canción de Margarita" és l'última producció d'una companyia que ha presentat els seus treballs arreu d'Europa.

Lloc: Mercat de les Flors
Horari: 21 h
Durada aproximada: 1 h
Preu: 20 euros

Anar al contingut