Uns 150 agents de la Guàrdia Civil busquen la noia en camps i recs (EFE Manuel Burque)
Carcaixent

El sospitós de la desaparició de la valenciana Marta Calvo s'entrega a la policia

L'home, de 38 anys i amb antecedents delictius, s'ha entregat a la Guàrdia Civil, que busca el cos de la noia desapareguda a Manuel

Actualitzat

El principal sospitós de la desaparició de la jove valenciana Marta Calvo, fa gairebé un mes, confessa que es va desfer del cos de la noia. S'ha entregat a la Guàrdia Civil de Carcaixent, a la Ribera Alta.

Es tracta d'un home de 38 anys i amb antecedents delictius que es trobava en parador desconegut des del mateix dia que es va perdre la pista de la jove de 25 anys. En aquests moments, els agents de la Guàrdia Civil l'estan interrogant per intentar trobar la dona i s'ha engegat una recerca sobre el terreny.

En una roda de premsa d'urgència després de la detenció, el delegat del govern a València, Juan Carlos Fulgencio, ha explicat la hipòtesi del cas.

"La hipòtesi amb què sempre s'ha especulat és que (la noia) va patir una agressió violenta que possiblement li va fer perdre la vida. Això es contrastarà durant aquest matí amb el detingut i amb el coneixement de l'autoritat judicial que investiga el cas.

"Seguim amb aquesta hipòtesi: Que aquesta és la persona responsable i que podríem estar parlant d'una desaparició, i una agressió física que podria haver causat la mort violenta de Marta." 

 

Marta Calvo, de 25 anys, va desaparèixer el 7 de novembre a la localitat de Manuel, després que es va citar per internet amb el sospitós. Abans, la noia va enviar per WhatsApp a la seva mare la ubicació on havia quedat amb l'home.

La Guàrdia Civil va emetre aquest avís.

 

 


Recerca de Marta Calvo

Més d'un centenar d'agents de la Guàrdia Civil participen en la recerca de la desapareguda. Hi treballen diferents cossos especialitzats en muntanya, activitats subaquàtiques i la Unitat Canina i la Muntada. Es busca la noia per camps, recs d'aigua i zones de cultiu.

 

Diferents cossos especialitzats treballen en la recerca de Marta Calvo (EFE Manuel Burque)

 

Des del primer moment, el detingut ha estat el principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo.

Els agents han estat registrant els últims dies la vivenda del principal sospitós a Manuel, així com una altra on havia viscut, a l'Olleria. També van localitzar un vehicle de la seva propietat que havia intentat que fos desballestat i que també està sent analitzat.

 

Agents a cavall també busquen la jove desapareguda fa un mes a Manuel, a la Ribera Alta (EFE Manuel Burque)

 

ARXIVAT A:
PolicialPaís Valencià
Anar al contingut