Aquest dijous hi ha vaga parcial d'autobusos
Barcelona

Sense incidències durant la vaga parcial dels autobusos de TMB

La primera aturada s'ha fet de 9 a 11 del matí, i aquest vespre la vaga afecta la franja de dos quarts de vuit a dos quarts de deu, amb un 30% de serveis mínims

RedaccióActualitzat

Aquest dijous és l'últim dia del Mobile World Congress. No hi ha vaga de Metro a Barcelona, però sí vaga parcial d'autobusos. La primera aturada s'ha fet de 9 a 11 del matí, sense que hi hagi hagut incidències destacades. L'aturada de dues hores es tornarà a repetir a dos quarts de 8 del vespre fins a dos quarts de 10. Els serveis mínims decretats per la Conselleria de Treball permeten que circuli un de cada tres autobusos durant aquests períodes. Durant el torn de nit també s'ha reduït el servei entre les dues i les quatre de la matinada. La resta de la jornada d'aquest dijous, la freqüència de pas dels autobusos serà l'habitual dels dies laborables.

Els representants sindicals han dit que molt probablement hi haurà més jornades de vaga, perquè no hi ha cap mena de negociació entre la direcció i els representants dels treballadors. Per reduir els perjudicis que la vaga pugui causar als ciutadans, l'Ajuntament ha permès la circulació de més taxis, una oferta que han rebutjat diverses organitzacions.

Anar al contingut