Sense cotxe ni diners per una estafa en un concessionari de Sant Boi de Llobregat

Els afectats són un centenar de clients que, en molts casos, han de continuar pagant el crèdit que havien demanat per comprar el vehicle

RedaccióActualitzat

Una estafa en un concessionari multimarca de Sant Boi de Llobregat ha deixat sense cotxe ni diners un centenar de persones. I no només això. A més, molts dels estafats han de seguir pagant el crèdit. 

Estan enfadats i desesperats i se senten estafats. Molts van comprar-se un cotxe o una furgoneta abans de Nadal, van pagar al comptat o de forma finançada amb un banc, però no els hi van entregar. 

La Sònia Segura és una de les afectades. "Com que ens donaven el cotxe a principis d'any, vam vendre el cotxe i ara ens hem trobat que tenim dos nens, un cotxet i no tenim cotxe ni previsió de tenir-ne."

 

Des del gener el concessionari està tancat i ningú respon les trucades dels afectats. Al local només hi queda un cotxe, d'en Manel i la Francina, que el volien vendre. Ara, ni han cobrat res ni l'han pogut recuperar. 

"Passem cada dia per aquí perquè vivim al costat i veiem el cotxe, que és el pitjor que ens pot passar. Veure el cotxe aquí i la ràbia que et fa de sentir-te estafat d'aquesta manera", explica Manel Victòria.

 

Ja hi ha més d'una setantena de denúncies contra aquest concessionari. Els advocats estimen que l'import de l'estafa podria superar el mig milió d'euros. La propietària, en canvi, ho nega tot. I, mentrestant, els Mossos mantenen oberta una investigació que no para de sumar nous afectats. 

De fet, a finals de febrer van detenir la propietària del concessionari i la seva filla. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de totes dues i estan pendents de judici.
 

 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut