Barcelona

"Sense cobertura", foto guanyadora del concurs "La postal de l'estiu"

Durant els mesos de juliol i agost es van rebre més de 300 fotos, de les quals només 20 van ser les finalistes. Els lectors hi han tingut l'última paraula. En total s'han recollit 17.350 vots. I la fotografia guanyadora ha estat la de la Sònia Cañet.

Actualitzat
No es pot dir que el concurs de "La postal de l'estiu" hagi estat gaire renyit quant a número de vots dels lectors. La imatge "Sense cobertura" ha guanyat amb 6.248 vots, mentre que "Barcelona", del lector "anfuro", ha quedat en segona posició amb gairebé la meitat de la puntuació (3.133 vots). En tercer lloc hi ha "L'ocell sobre Manhattan", de la lectora "marionaf" (2.599 vots).

L'autora de la fotografia guanyadora, la Sònia Cañet, ens ha explicat que la imatge és del seu viatge a Suïssa, el 19 d'agost passat. La va fer amb una càmera Reflex digital Nikon D60 a les 10.41 hores del matí, a Grindelwald First (2.167 m).

"Val a dir que l'impacte de la fotografia és mèrit de la sublim bellesa del paisatge", ens comenta Cañet. La postal de l'estiu representa la màxima expressió d'unes vacances: descans, oci, viatjar i desconnectar. Quedar-se sense cobertura".

Durant els mesos de juliol i agost, els lectors del 3cat24 han enviat més de 300 fotografies de gran qualitat per participar al concurs "La postal de l'estiu". La redacció del 3cat24 va triar-ne, al setembre, les 20 millors i durant tres setmanes ha estat a les mans dels lectors concedir el premi d'una càmera fotogràfica a l'autora de la imatge "Sense cobertura".

Podeu mirar la resta de fotos finalistes d'aquí.
Anar al contingut