S'enfonsa un altre pont a Itàlia i causa dos ferits lleus
En el moment de l'accident no hi havia trànsit pel confinament pel coronavirus (REUTERS)

S'enfonsa un altre pont a Itàlia, amb dos ferits lleus

Les mesures de confinament pel coronavirus han fet que no hi hagués trànsit

RedaccióActualitzat

Un pont amb una carretera s'ha enfonsat aquest dimecres al matí a Itàlia, al poble d'Albiano Magra, a la província italiana de Massa i Carrara.

La infraestructura és a poc més de 100 quilòmetres de Gènova, on el 2018 es va enfonsar un viaducte. A diferència de la catàstrofe d'aleshores, en què van morir 43 persones, aquí només hi ha hagut 2 ferits lleus.

El novembre del 2019 s'havia enfonsat una altre pont a Itàlia. Era un pont de l'autopista a la Ligúria, al nord-oest d'Itàlia, que va caure després d'una enorme esllavissada provocada pel mal temps.

Les mesures de confinament pel coronavirus han fet que gairebé no hi hagués trànsit quan la infraestructura ha cedit. Normalment, és una carretera transitada per desenses de vehicles.

Els ferits són els conductors de dues furgonetes de serveis de missatgeria que han sigut traslladats a l'hospital de la ciutat de Pissa.

El pont, de 400 metres de llarg i 8 d'altura, havia estat reparat d'una esquerda al novembre i donat per bo en una inspecció tècnica. Els conductors havien denunciat el mal estat del pont dient que tenia múltiples esquerdes.

 

Anar al contingut