Madrid

S'encalla la porta del Congrés en la jornada oberta al públic

La Porta dels Lleons de la cambra baixa s'ha obert amb deu minuts de retard després de quedar encallada amb una rampa metàl·lica instal·lada perquè els visitants hi entrin

RedaccióActualitzat

Aquest divendres i demà dissabte hi ha jornada de portes obertes al Congrés dels Diputats. Però aquest matí, els visitants han hagut d'esperar uns minuts per poder entrar a la cambra baixa perquè la Porta dels Lleons ha quedat encallada. Uns operaris han resolt el problema en uns deu minuts. La porta havia quedat enganxada amb una rampa metàl·lica instal·lada perquè els visitants entrin al Congrés.

Després d'uns minuts d'incertesa, els operaris han aconseguit entreobrir aquest accés, que només s'utilitza per rebre el rei i els ciutadans en aquestes jornades obertes al públic. Els visitants que feien cua des de feia hores han anat entrant per un pas estret per saludar Ana Pastor i la resta dels membres de la mesa de la cambra. "Ha costat obrir-la, però al final ho hem aconseguit", ha dit fent broma la presidenta del Congrés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut