S'emporta un cotxe de 40.000 euros fent-se passar per un jugador de bàsquet

Un home que assegurava que era jugador del Reial Madrid va estafar un taller de Tarragona, d'on va endur-se un Audi R8 de segona mà

RedaccióActualitzat

Va entrar a l'establiment assegurant que era un conegut jugador de bàsquet del Reial Madrid. Es va interessar per un cotxe de gamma alta que, segons va explicar, havia vist anunciat a internet.

A l'hora de pagar va avisar que la transferència es feia des de l'estranger i que, per això, trigaria uns dies a arribar. Han passat quinze dies i els diners no han arribat.

És l'estafa que va patir un taller de compravenda de cotxes de Tarragona. L'home va preguntar per un Audi R8, un cotxe de 500 cavalls de potència valorat en 150.000 euros. A la venda n'hi havia un de segona mà, que costava més de 40.000 euros.

El suposat jugador de bàsquet i el venedor fins i tot es van fer una foto junts.

Un Audi R8, el cotxe que es va emportar el pressumpte estafador
Un Audi R8, el cotxe que es va emportar el presumpte estafador

Així ho recorda Javier Pato, gerent del taller Autopintura Jama:

"Arriba aquí, la veritat és que molt bé: agradable, amable, es presenta com un jugador de bàsquet, em va preguntar la quantitat, vam parlar de la quantitat i entra a l'app per fer-me la transferència."

Després de guanyar-se la confiança dels venedors, va marxar amb el cotxe fent creure que els diners arribarien. Dues setmanes després, no hi ha rastre ni dels diners ni del cotxe. "Jo vaig trucant-li, sempre em penja", explica el gerent del taller.

El presumpte estafador ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra. TV3 s'ha posat en contacte amb l'home, que ha negat els fets, sense aportar cap explicació.

El taller de compravenda de cotxes on un home es va emportar un cotxe de gamma alta sense pagar
El taller de compravenda de cotxes d'on un home es va emportar un cotxe de gamma alta sense pagar

Més denúncies

El cas de l'establiment de Tarragona no és l'únic. Altres venedors de cotxes denuncien que els ha passat el mateix. És el cas de Júnior Fernández, gerent de Pneumàtics Gironella, a qui va passar una cosa similar:

"Va fer-se passar per un jugador de bàsquet de Madrid, fent veure que tenia molts calés i que el volia comprar. Vam procedir a fer la venda del cotxe, va fer una transferència que en teoria venia de Suïssa... Total, una estafa"

En total, hi ha una desena de denúncies contra ell a tot l'estat. A prop de Madrid, va llogar una casa durant una setmana també dient que era jugador de bàsquet i que tenia un saldo al banc de 17 milions d'euros.

A València, suposadament va estafar 2.500 euros a dos locals d'oci en consumicions de begudes alcohòliques. També fent-se passar per un jugador de bàsquet professional, va assegurar que havia abonat els diners mitjançant una transferència.

Khadim Sow, quan jugava al Lió
Khadim Sow quan jugava al Lió (Europa Press/Romain Biard)
ARXIVAT A:
JudicialDelictes econòmics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut