Quatre fotografies de l'os
L'os sembla que posa davant de la càmera (Boulder Open Space and Mountain Parks)

Selfie Bear, l'os que es fa 400 fotos en una nit en un bosc de Colorado

Les ha captat una càmera instal·lada per seguir la vida salvatge a la localitat de Boulder que s'activa de manera automàtica quan un animal hi passa per davant

Fins a quatre-centes selfies seguides s'ha fet un os amb una de les càmeres que hi ha instal·lades al mig del bosc a Boulder, a Colorado, als Estats Units

Segons explica l'Ajuntament de la localitat, normalment els animals passen per davant de les seves càmeres sense aturar-se, però en aquest cas semblava que l'os posés.

Per això l'han batejat com a Selfie Bear i les seves fotografies han estat reproduïdes per mitjans d'arreu del país. S'han pres de nit. De les 580 que va captar aquesta càmera en un sol dia, 400 eren seves.

En total, en aquest indret hi ha 9 càmeres de detecció de moviment que capturen de manera passiva instantànies i vídeos dels animals que viuen en el seu entorn natural. Segons expliquen, aquests càmeres els ajuden a saber quina fauna hi ha i com viu.

La informació que recullen s'utilitza després per recomanar mesures de protecció de l'hàbitat i protegir les àrees naturals sensibles.

Les càmeres s'activen de manera automàtica quan un animal hi passa per davant. Primer, fan una fotografia fixa i després capturen un vídeo d'entre 10 i 30 segons. A la nit, les càmeres fan servir llum infraroja.

Anar al contingut