Bagdad

S'eleven a 16 els voluntaris de la policia morts en un atemptat suïcida a l'oest de Bagdad

Com a mínim setze voluntaris de la policia iraquiana han mort i vint-i-dos més han quedat ferits a causa d'un atemptat perpetrat per un suïcida a l'oest de Bagdad, segons han informat fonts dels cossos de seguretat. L'atacant ha fet esclatar la càrrega explosiva que portava enganxada al cos enmig d'un grup de voluntaris que estaven congregats prop d'un centre policial a la localitat de Hesua. Les persones ferides, que presenten diversos graus de gravetat, han estat traslladades a diversos hospitals de la zona.

Actualitzat

Els membres de la policia i de l'exèrcit iraquians s'han convertit últimament en un blanc perfecte dels grups insurgents i terroristes, ja que els consideren col·laboracionistes amb les "forces d'ocupació" nord-americanes.

D'altra banda, un civil ha mort tirotejat per tropes dels Estats Units a l'àrea de Chaab, al nord-est de la capital i de majoria xiïta. La violència, doncs, persisteix a Bagdad i altres ciutats del país, malgrat el pla de seguretat vigent des de fa dos mesos i mig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut