Barcelona

El doble grau de Física i Matemàtiques torna a tenir la nota de tall més alta

Consulta, amb el nostre cercador, la nota de tall per titulació o universitat

RedaccióActualitzat

Un 13,318 (sobre 14). Aquesta és la nota de tall més alta del curs que ve, i és la que cal per cursar el doble grau de Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma.

Aquest és el setè any consecutiu que aquest doble grau a l'Autònoma s'emporta la puntuació màxima d'accés a la universitat, uns estudis que només tenen 20 places disponibles.
 


La segona nota més alta és un 13,250, per cursar aquest mateix doble grau a la Universitat de Barcelona. Medicina a la central, i Enginyeria Física a la UPC les segueixen en el rànquing dels deu graus amb notes més altes. El cinquè grau amb la nota més alta és Filosofia, Política i Economia a la UPC, amb 12,710. 

El centre més sol·licitat és, un any més, la Universitat de Barcelona.

Notícia relacionada: Dues noies empaten amb un 9,9 en la millor nota de la selectivitat a Catalunya

Les carreres amb més demanda han estat Medicina, Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Psicologia, totes tres a la Universitat de Barcelona. En el cas de Medicina, hi ha hagut 1.299 aspirants per a 172 places.
 


Segons les dades del Consell Interuniversitari de Catalunya, s'han preinscrit a les universitats catalanes 46.956 estudiants, una xifra lleugerament superior a la de l'any passat. D'aquests, el 67,4% han entrat a la primera opció.

En aquesta taula pots consultar, a través del cercador, la nota de tall per titulació o universitat. Si no pots veure bé la taula des d'un mòbil, clica aquí i posa el telèfon en horitzontal.

 

ARXIVAT A:
UniversitatEducació
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut