El camió desaparegut i el remolc ja han tornat a la Sénia
El camió desaparegut i el remolc ja han tornat a la Sénia
La Sénia

Segueix la recerca del camioner, després de trobar el camió i part de la càrrega

L'empresari de la Sénia, propietari del camió, sospita que la intenció del treballador desaparegut era vendre la cabina del vehicle

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen aquests dies un cas enrevessat: el d'un camioner que va sortir dilluns de la Sénia per repartir mobles i que va desaparèixer a mitja setmana sense repartir la comanda ni tornar el camió.

El vehicle, propietat d'una empresa de transports, s'ha localitzat a Terrassa i ja ha tornat a la Sénia, amb una part de la càrrega, segons el propietari. La cabina del camió s'ha trobat en un polígon i el remolc, abandonat en una àrea de servei.

La policia segueix buscant el camioner, un home de 39 anys i de Terrassa, que vivia a Tortosa. La Guàrdia Civil ha descartat el que s'havia apuntat en un primer moment: que el camioner fos l'home mort aquest dissabte en una platja de Sant Carles de la Ràpita amb característiques similars, també tenia 39 anys i era de Terrassa.

L'empresari s'ha mostrat "content" per haver localitzat el vehicle i una part de la càrrega, valorats en 150.000 euros. L'home sospita que la intenció del camioner era vendre la cabina del vehicle.

Al denunciar la desaparició del camioner, el propietari de l'empresa va saber que la documentació que els havia entregat era falsa. Dimecres l'home va trucar al propietari per dir-li que havia tingut problemes als frens de la caixa remolc. Li va explicar que tenia un familiar que li arreglaria, però que se li havien d'avançar els diners. Li van fer una transferència i des d'aleshores no han pogut contactar més amb ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut