Seguda a Roger de Llúria amb València (ACN)
Seguda a Roger de Llúria amb València (ACN)

Protestes pacífiques amb caminades prop de la delegació del govern espanyol

La protesta s'ha dissolt poc abans de la mitjanit, després que els Mossos d'Esquadra carreguessin contra l'últim grup que quedava a la cruïlla del passeig Sant Joan i el carrer Casp

Actualitzat

Desenes de persones han fet una seguda espontània prop de la delegació del govern espanyol a Barcelona. La protesta s'ha fet aquest dilluns al vespre a la confluència dels carrers Roger de Llúria i València, just una illa de cases per sota d'on hi ha la delegació, al carrer Mallorca.

Al mateix temps que arribaven els manifestants ho feien també diverses furgonetes de la Policia Nacional, que han pogut fixar un perímetre de seguretat al voltant de l'edifici.


Cap a dos quarts de nou de la nit, el CDR ha desconvocat l'acció de llançament de globus amb pintura a la seu d'Interior, i els manifestants han decidit anar a tallar el carrer Aragó i la Gran Via i han avançat fins als carrers propers a la delegació que no estaven tallats per la policia.

Els manifestants han anat caminant pels carrers del voltant, com Pau Claris, València i Roger de Llúria. En aquest punt és on han fet la seguda, però de seguida s'han posat a caminar un altre cop, fins que s'han aturat a la plaça del Cinc d'Oros. Tota la caminada ha tingut to pacífic.

 

 

 

 

Alguns també han tallat la Diagonal amb el passeig de Sant Joan.

 

Protesta desconvocada prop de la mitjanit

Al voltant de dos quarts de dotze de la nit, els Mossos d'Esquadra han carregat contra els darrers manifestants que encara quedaven a la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i el carrer Casp.

En aquells moments, només quedaven una cinquantena de manifestants i alguns havien esbroncat els agents i els havien llançat objectes.

Després de corredisses pel passeig Sant Joan, la concentració s'ha dissolt.       

       

ARXIVAT A:
Procés catalàCDRJudici procés
Anar al contingut