Imatge de recurs de la policia britànica (@metpoliceuk)
Imatge de recurs de la policia britànica (@metpoliceuk)
Londres

Segresten, violen i maten una britànica d'origen indi que tenia una relació amb un àrab

El cos de la noia, el van trobar amb signes de violència i amagat en un frigorífic d'una luxosa casa en obres al sud-oest de Londres

RedaccióActualitzat

Investiguen dos homes acusats de segrestar, violar i assassinar una jove britànica, musulmana i d'origen indi de 20 anys per un suposat crim d'honor. Els fets van passar el dia 19, quan van trobar el cos de la noia, que es deia Celine Dookhran, amb signes de violència, amagat en un frigorífic d'una luxosa casa en obres al sud-oest de Londres. A la jove, sembla que la van segrestar a casa seva.

Els seus captors se la van emportar a ella i a una amiga seva, que també va ser agredida, però que es va poder escapar i va avisar la policia. La seva indentitat no ha transcendit per seguretat i ara està ingressada en un hospital al sud de Londres.

Segons aquesta jove i la fiscalia, Celine Dookhran va ser violada i assassinada pel fet de tenir una relació amorosa amb un àrab musulmà, cosa que no era ben vista per part de l'entorn de la noia, d'origen indi.

Els presumptes autors del crim, Mujahid Arshid, de 33 anys, i Vincent Tappu, de 28, han estat detinguts i estan en presó preventiva.

L'autòpsia revelaria, segons la BBC, que la causa de la mort va ser una ferida al coll. 

Segons xifres oficials, les denúncies per aquest tipus de delictes d'honor al Regne Unit han augmentat més d'un 40% els últims cinc anys.

Anar al contingut