Ral·li

Sébastien Loeb té el Ral·li Catalunya a tocar després de dominar amb claredat la segona jornada

Si no passa res estrany, el francès Sébastien Loeb encadenarà demà el seu sisè Ral·li Catalunya-Costa Daurada. L'alsacià ha estat el més ràpid en quatre de les sis especials d'avui. Els altres dos triomfs parcials han estat per a Solberg, que es queda a 44,4 segons per darrere de Loeb en la classificació general provisional, i Dani Sordo, que és tercer, a més d'un minut de Loeb. Sordo s'ha beneficiat de l'accident del francès Sébastien Ogier (Citroën) i d'una avaria en el Ford Focus del finlandès Mikko Hirvonen per escalar posicions. El bon clima i l'espectacularitat del recorregut han atret un nombrós públic a les carreteres tarragonines. Demà es disputarà la tercera i última jornada per la zona del Priorat i de la Serra d'Almos, a la Ribera d'Ebre.

Actualitzat
Loeb ha dominat amb claredat tots els rivals, i de mica en mica ha anat ampliant les diferències a la classificació general. Només Solberg i Dani Sordo han pogut trencar el domini de Loeb en tots els trams disputats del dia. El pilot espanyol ja és tercer i té a tir el noruec Petter Solberg, ja que només 16,9 segons els separen a la classificació general provisional. El primer lloc ja és una altra història, perquè Loeb ha tornat a exhibir-se avui en una prova que sempre domina a plaer i que guanya ininterrompudament des del 2005. El francès hauria de patir una avaria inesperada o cometre un error de conducció per fallar, una cosa molt improbable en un heptacampió mundial que corre amb el títol a la butxaca i a més està considerat el millor pilot de la història.

L'emoció sembla reservada per al segon i el tercer lloc del podi, on Solberg i Sordo oferiran una bonica lluita en els 4 trams i 84 quilòmetres que encara queden per disputar. L'especial del Priorat, que viurà dues passades, és la més llarga d'aquest ral·li, amb 46 quilòmetres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut