Ral·li

Sébastien Loeb no falla i guanya el Ral·li Catalunya per sisena vegada consecutiva

El Ral·li Catalunya-Costa Daurada només coneix un guanyador i aquest no és cap altre que el campió del món Sébastien Loeb. El pilot francès no ha desaprofitat el coixí de segons aconseguit en les dues primeres jornades i aquest diumenge ha acabat adjudicant-se la prova en la que és la seva sisena victòria consecutiva en terres catalanes. El protagonista del dia, però, ha estat Dani Sordo. El càntabre ha dominat tots els trams del dia tot i que tant d'esforç no li ha servit de res, ja que no ha pogut superar Solberg i ha acabat en tercera posició, just per darrere del noruec.

Actualitzat
Des que la Costa Daurada acull la prova, el Ral·li Catalunya només té un amo: Sébastien Loeb. El francès ha estat fidel a la tradició i per sisena vegada consecutiva se n'ha proclamat vencedor amb una autoritat inqüestionable. 

Malgrat el seu recent títol mundial, el de Citroën no s'ha relaxat i ha sumat el setè triomf de la temporada sense que cap rival pogués qüestionar-lo. Amb l'avantatge obtingut en les dues primeres jornades de competició, Loeb s'ha limitat aquest diumenge a conservar la diferència sense passar penúries i evitant tot possible entrebanc. Així doncs, l'emoció s'ha viscut en la lluita entre Petter Solberg i Dani Sordo per la segona posició. 
 
L'espanyol, penalitzat pels seus problemes de divendres, ha protagonitzat una remuntada increïble i seves han estat totes les victòries en els quatre trams del dia. Però per molt que ho ha intentat, Sordo només ha estat capaç de retallar cinc segons al noruec i ha acabat en la tercera posició del podi. Sollberg ha estat segon. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut