Ral·li

Sébastien Loeb es manté líder i té el triomf del Ral·li de Fìnlàndia a tocar

Sébastien Loeb podria situar-se diumenge a només un punt de l'actual líder del Mundial, el finlandès Mikko Hirvonen. Quan només falta l'última jornada de competició, el francès de Citröen es manté primer del Ral·li de Finlàndia i ho té tot a favor per proclamar-se vencedor de la novena prova de la temporada ja que, després dels trams de dissabte, té prop de 20 segons d'avantatge respecte Hirvonen. Al seu darrere, la lluita per la tercera plaça és més emocionant ja que Chris Atkinson ha protagonitzat una remuntada brillant i ha desbancat Dani Sordo del podi.

Actualitzat

Sébastien Loeb acaricia, quan només falta l'última jornada del Ral·li de Finlàndia, la seva sisena victòria del Mundial. El francès de Citröen li treu 20 segons de diferència a Mikko Hirvonen i només una desgràcia el privaria del triomf final. El de Ford ha estat pressionant Loeb però aquest últim s'ha mantingut intractable al llarg de tot el dissabte. Si acabés en aquesta situació, Loeb se situaria amb 66 punts a només un del finlandès en la general. De confirmar-se el triomf de Loeb, seria la primera victòria del francès al Ral·li dels Mil Llacs, l'única prova Mundial que encara no ha guanyat mai.

Més emocionant està la lluita per a la tercera plaça del podi. Chris Atkinson, de Subaru, ha remuntat de la setena a la tercera posició, passant per davant de Dani Sordo. Els tres últims trams de diumenge, un dels quals, per cert, és molt curt, dictarà sentència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut