Ral·lis

Sébastien Loeb es manté líder al Ral·li de l'Argentina davant de Hirvonnen i Dani Sordo

El francès Sébastien Loeb és manté líder del Ral·li de l'Argentina després de la segona etapa, amb un avantatge de 7,2 segons sobre el seu company d'equip a Citroën, el finlandès Mikko Hirvonen. En tercera posició queda Dani Sordo, amb Ford, que ja perd 1.46.09 sobre Loeb i es resigna a mantenir el podi.

Actualitzat
Aquest diumenge es disputa l'última etapa del d'aquest cinquè ral·li del campionat mundial. Els pilots hauran d'afrontar un total de 486,15 quilòmetres, dels quals 132,19 seran cronometrats i dividits en sis especials. L'última especial, l'anomenada Power Stage, té una bonificació de punts al campionat per als millors temps.

Amb les previsibiles ordres d'equip, Sebastien Loeb podria ampliar el seu avantatge al capdvant del Mundial. Peter Solberg, segon al campionat, va haver d'abandonar durant la primera jornada i en aquesta segona etapa ha tornat a competir sota la modalitat de Rally 2, en el seu intent de remuntar posicions i esgarrapar el màxim de punts. Actualment és el novè classificat, a més de catorze minuts de Loeb.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut