Fórmula 1

Sebastian Vettel domina amb una gran solvència la tercera sessió d'entrenaments lliures de Montmeló

El pilot alemany de Red Bull ha fet una nova demostració de poder i autoritat en l'edició d'aquest any. Ha estat tancat en el seu box durant tota la tercera sessió d'entrenaments i en l'últim instant ha sortit a la pista per batre en una única volta el millor temps de tots els participants. La sessió ha servit a les escuderies per provar els diferents compostos de pneumàtics. Darrere de Vettel, s'han classificat el seu company Mark Webber i Michael Schumacher. Fernando Alonso només ha pogut ser novè i Jaume Alguersuari, setzè.

Actualitzat
La tercera i última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 ha tornat a posar en evidència l'aclaparador domini del Red Bull de Sebastian Vettel. L'alemany s'ha passat tota la sessió tancat en el seu box per uns presumibles problemes en el motor del seu monoplaça. Fins llavors, la jornada no havia deparat grans novetats, amb el domini de nou de Mark Webber i les escuderies fent proves amb els diferents compostos de pneumàtics en ritme de carrera i qualificació. Només l'incendi que ha tingut el Renault de Nick Heidfeld ha trencat la normalitat i la falta de grans sorpreses en aquests tercers lliures. En l'últim sospir, però, Sebastian Vettel ha sortit a la pista i ha marcat un temps estratosfèric (1.21.707), el millor de tots els pilots fins llavors. Amb una volta n'ha tingut prou Vettel per certificar el seu domini en el campionat en una nova exhibició de talent i potència del seu monoplaça RB7.

Els Mercedes i els McLaren han tornat a fer una sessió molt regular i han col·locat els seus monoplaces en els primers llocs darrere dels Red Bull, amb Schumacher tercer, Hamilton quart i Button cinquè.

Alonso, lluny dels millors temps

Els dos Ferrari F150 han estat equipats per a la resta del cap de setmana amb l'aleró posterior antic, davant la possibilitat que el nou, utilitzat aquest divendres, fos declarat il·legal pels comissaris tècnics de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA). Així l'Scuderia ha muntat l'aleró posterior utilitzat en el passat Gran Premi de Turquia. Aquest fet ha tornat a deixar els Ferrari d'Alonso i Massa molt darrere de la resta de pilots amb opcions al títol. Alonso, novè, amb un temps d'1.24.270, i Massa, dotzè. Ferrari ha dedicat més la sessió a una posada a punt dels seus cotxes que a intentar marcar bons registres.

Jaume Alguersuari tampoc ha arriscat, i amb un temps d'1.24.7, calcat al del seu company d'equip Sebastian Buemi, s'ha vist relegat a una discreta setzena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut