Seat traurà una moto 100% elèctrica l'any que ve

Es tracta d'una aliança amb el fabricant català Silence i el model es farà públic el 19 de novembre a Barcelona

RedacccióActualitzat

Seat entra en el mercat de les motocicletes. L'any que ve llançarà la seva primera escúter 100% elèctrica, equivalent a 125 cc, segons ha informat la companyia.

El nou model es desenvolupa en col·laboració amb el fabricant barceloní de motos elèctriques Silence. La presentació oficial serà el dia 19 de novembre, durant l'Smart City Expo World Congress.

Forma part de l'estratègia de mobilitat urbana que està aplicant la marca. A l'última edició del Mobile World Congress, va anunciar que seria l'encarregada de liderar l'estratègia de micromobilitat del Grup Volkswagen. Ho ha confirmat el president de Seat, Luca de Meo:

 

"El continu creixement de les grans ciutats fa que conseguir una mobilitat eficient sigui un dels principals reptes. Avui fem un pas més en la nostra estratègia de micromobilitat urbana, confirmant la primera eScooter a la història de la marca."

 

Vehicles compartits

Dins de l'oferta elèctrica, l'empresa amb seu a Martorell ja ha presentat el Seat Minimó, un petit vehicle urbà, i el patinet eXS KickScooter, desenvolupat per Segway.

La primera moto de Seat estarà disponible per a clients particulars i per a serveis compartits. Igual que vol fer amb el Minimó, la marca vol entrar al segment dels vehicles compartits, on Silence té experiència.

Barcelona, la ciutat europea amb més motos per habitant, té una llarga tradició en el sector de les dues rodes.

ARXIVAT A:
Seat
Anar al contingut