Frankfurt

Seat mostra el prototip d'un León que combina les prestacions d'un esportiu amb les dels 4x4

El president de Seat, Jürgen Stackmann, ha presentat el prototip poc abans d'obrir-se el Saló de l'Automòbil de Frankfurt

RedaccióActualitzat

Seat va presentat ahir a la nit a Frankfurt un prototip: es tracta d'un tot terreny basat en el León Cupra. Poques hores abans d'obrir-se el Saló de l'Automòbil de Frankurt, Seat ha mostrat el vehicle en un acte organitzat pel grup Volkswagen. L'han anomenat Seat León Cross Sport i combina la potència i les prestacions d'un esportiu amb la tracció a les quatre rodes i l'alçada d'un tot terreny. Segons el president de Seat, Jürgen Stackmann, que aquest model s'acabi fabricant dependrà de l'acollida que tingui els pròxims mesos.

Durant la presentació del prototip, Stackmann ha subratllat que Seat està creixent, ja que acumula un augment de vendes del 7% a tot el món i del 9% a Europa al mes d'agost. I el principal impulsor d'aquests bons resultats és el León, ha dit el president de la companyia. El León Cross Sport té un motor de dos litres que genera 300 CV de potència i accelera de zero a 100 quilòmetres per hora en 4,9 segons.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut