Planta de Seat a Martorell (EFE/Alejandro García)

Seat contractarà 250 persones per reforçar la producció de l'Arona

Aquesta decisió de Seat es basa en el bon ritme de vendes d'aquest model

Jordi MartínezActualitzat

Seat contractarà 250 treballadors en les pròximes setmanes per posar en marxa un tercer torn per a la producció de l'Arona a la factoria de Martorell.

Aquests nous empleats tindran contractes indefinits de la companyia i no d'empreses de treball temporal.

Aquesta decisió de Seat es basa en el bon ritme de vendes d'aquest model, tal com va avançar el president del comitè d'Empresa Matías Carnero aquesta setmana.

Planta de Seat a Martorell
Planta de Seat a Martorell

L'Arona compta amb dos torns i la formalització d'aquest tercer es faria "a mig gas" perquè direcció i comitè d'empresa volen ser prudents tenint en compte la volatilitat dels mercats. El comitè d'empresa ha admès que la producció del torn serà menor de l'habitual, però que podria créixer a partir del 2021.

La previsió és que amb els torns addicionals de dissabte i aquest mig torn de l'Arona, es puguin produir uns 7.000 cotxes addicionals fins a finals d'any. El torn sencer d'aquest model produirà 175 vehicles al dia.

La confirmació d'aquesta nova fase de contractacions coincideix amb el dia en què Wayne Griffiths assumeix de manera oficial la presidència de Seat, després d'haver estat conseller delegat de Cupra.

ARXIVAT A:
Seat
Anar al contingut