Sevilla

Se suspenen les tasques de recerca del cos de la noia assassinada a Sevilla

Aquest diumenge al vespre s'han suspès per falta de llum les tasques de recerca al riu Guadalquivir per trobar el cos de la jove sevillana Marta del Castillo, desapareguda fa tres setmanes. Els treballs, que es reprendran aquest dilluns a primera hora del matí, es van intensificar aquest dissabte després que un jove de 20 anys que va mantenir una breu relació sentimental amb la noia temps enrere es va autoinculpar. Segons ha confessat a la policia, hauria matat la menor a cops i l'hauria llençat al riu. A banda del presumpte homicida, està detingut un amic seu, que segons sembla el va ajudar a desfer-se del cos. El jove de 20 anys passarà aquest dilluns a disposició judicial.

Actualitzat
La unitat militar d'emergència, submarinistes de l'exèrcit, bombers, la Guàrdia Civil i la policia han rastrejat durant tot el cap de setmana el riu Guadalquivir per trobar el cos de la noia de 17 anys Marta del Castillo. Les tasques s'han suspès aquest diumenge al vespre per falta de llum i es reprendran dilluns a primera hora del matí.

La recerca de la noia, que va desaparèixer fa 22 dies, es va intensificar aquest dissabte després que un jove de 20 anys que havia mantingut una breu relació sentimental amb la menor es va autoinculpar de l'assassinat.

Segons les investigacions, el noi hauria matat la noia a casa seva d'un cop al cap, després d'una forta discussió, i l'hauria tirat al riu. La policia també ha detingut un amic del noi que l'hauria ajudat a desfer-se del cadàver, però que no va participar en el crim. La recerca es concentra entre la bassa de La Pava i la localitat sevillana de Camas, en un tram del riu Guadalquivir.

La família, en plena consternació, ha explicat que no pararan fins que l'assassí compleixi íntegrament la pena. Un portaveu de la família i oncle de la noia, Javier Casanueva, va llegir un comunicat en què va demanar als polítics que "canviï la justícia" i que no siguin "tous amb assassins freds i calculadors com aquests". Aquest diumenge la casa de la noia ha aparegut plena d'espelmes, flors i fotografies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut