Entrada del Parc del Fòrum al concert inaugural (ACN/Mar Vila)

Se suspenen els concerts de Nits del Fòrum del juliol pels rebrots

El promotor del festival, Primavera Sound, diu que compleixen les mesures de seguretat requerides, però que prenen la decisió per la incertesa generada amb recomanacions contradictòries

Actualitzat

El cicle de concerts Nits del Fòrum ha decidit suspendre l'activitat durant quinze dies, a l'espera que s'aclareixin les recomanacions i restriccions per frenar els rebrots de coronavirus. Hi ha actuacions programades durant l'agost i el setembre a l'amfiteatre del Parc del Fòrum de Barcelona.

El promotor dels concerts, Primavera Sound, diu que ho fan per la "incertesa" de l'actual context sanitari, amb missatges de les administracions que confonen "organització, músics i assistents", tot i que l'esdeveniment compleix totes les condicions de seguretat, que està homologat per les autoritats i que ha tingut un gran èxit de públic.

 

 

La intenció és reprogramar els concerts per a noves dates, que s'anunciaran la setmana que ve. La gent que tingui entrades podran demanar que se'ls tornin els diners.

Les actuacions que s'han suspès són, entre d'altres, les de PAVVLA, Mujeres i Mishima.

 

L'amfiteatre del Fòrum amb les cadires separades per complir les mesures de seguretat (ACN/Mar Vila)

 


Cruïlla en perill

Per ara, altres festivals com el de Pedralbes i el Cruïlla XXS mantenen la programació, però el director d'aquesta última proposta va dir divendres, poc abans del concert de Sopa de Cabra, que veia perillar el festival, després de les noves mesures restrictives aprovades pel govern davant l'avanç de la pandèmia.

El director del Cruïlla, Jordi Herreruela, va advertir que s'han salvat "moltes boles de partit", però que s'està arribant a una situació "límit", i reclamava salvar la cultura, sobretot tenint en compte que en els últims disset dies "hi ha hagut zero casos d'infecció en una activitat cultural".

 

Ni Jamboree ni Tarantos

Les sales Jamboree i Tarantos de Barcelona, dedicades al jazz i el flamenc, també han decidit tancar com a mínim durant quinze dies.

En un comunicat breu, les sales del grup Mas i Mas han informat que abaixen la persiana després de les mesures anunciades pel Departament de Salut. El Jamboree va ser la primera sala de Barcelona que va oferir música en directe després del confinament.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut