Londres

Scotland Yard posarà 30 detectius i milions de lliures per investigar el "cas Madeleine"

La policia britànica, Scotland Yard, posarà 30 detectius i milions de lliures per investigar el cas Madeleine McCann, la nena anglesa de 3 anys que va desaparèixer a l'Algarve portuguès el 2007. La nova obertura de la investigació arriba després que els pares de la nena van reclamarn fa una setmana, en una carta al primer ministre britànic, una revisió independent del cas encara sense resoldre i tancat l'any 2008.

Actualitzat
El comissari d'Scotland Yard ha explicat que Madeleine pot continuar amb vida, segons recull el diari "The Daily Telegraph".

Quan Madeleine va desaparèixer a Praia da Luz el 2007, la policia portuguesa va començar a investigar-ho, amb l'ajuda dels agents de la policia del comtat de Leicestershire. Una investigació que va acabar el 2008 per falta de proves.

La setmana passada Scotland Yard ja va anunciar que reprendria la investigació. Una decisió que va rebre fortes crítiques amb l'argument que els recursos policials eren més necessaris en altres casos. Ara, però, la policia britànica ja s'ha afanyat a dir que l'equip de 30 persones assignades en la investigació estaven a punt de retirar-se o acollir-se a una baixa voluntària.

Scotland Yard haurà de revisar ara tots els arxius que els ha cedit la policia portuguesa. L'idioma, ja auguren, serà un inconvenient que alentirà la investigació.
Anar al contingut