Futbol

Schuster afirma que el Madrid vol guanyar la Lliga demà encara que sigui en un terreny hostil

Les males llengües diuen que a la plantilla del Madrid no li fa especial il·lusió proclamar-se campions demà al Reyno de Navarra, un dels camps més hostils per als blancs, i que seria més bonic fer-ho dimecres al clàssic contra el Barça. Però Bernd Schuster no és d'aquest parer, i ha afirmat que el seu equip sortirà a guanyar l'Osasuna per endur-se el títol com abans millor. Per aconseguir-ho, el tècnic alemany ja pot comptar amb Ruud van Nistelrooy, recuperat de la lesió al turmell. L'holandès serà suplent, però és segur que tindrà uns minuts a la segona part. Saviola repetirà a l'onze inicial.

Actualitzat

Per segona setmana consecutiva, operaris de l'Ajuntament de Madrid han col·locat les tanques que protegirien la deeessa Cibeles d'una hipotètica celebració merengue. I és que els blancs podrien ser campions abans de jugar el seu partit a Pamplona, sempre que el Vila-real perdi amb el Getafe al Madrigal. Però si això no passa, el Madrid continuarà depenent de si mateix: una victòria contra l'Osasuna seria del tot definitiva.

Hi haurà un ambient de gala al Reyno de Navarra, on s'acostuma a rebre el Madrid amb les ungles esmolades. De fet, Antiviolència ha qualificat el matx d'alt risc. El Cuco Ziganda espera que la seva afició els ajudi a sumar tres punts que els allunyin de la zona de descens. L'Osasuna s'ha entrenat avui a porta tancada i tornarà a fer-ho diumenge, per la qual cosa no hi ha convocatòria, encara que sembla segura la presència de l'exmadridista Javier Portillo a la davantera en substitució de Kike Sola.

Situen Quaresma al Madrid

El portuguès "Diário de Notícias" publica avui que Quaresma està molt a prop de fitxar pel Reial Madrid. El futbolista marxaria al conjunt blanc per 25 milions d'euros més Soldado i un altre jugador. Quaresma té contracte amb el Porto fins al 30 de juny del 2011, però el club està decidit a vendre'l perquè el públic de Do Dragão ja no l'idolatra com abans.

Anar al contingut