Fórmula 1

Schumacher torna a ser el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments a Montmeló

Michael Schumacher ha tornat a ser el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments de pretemporada al Circuit de Catalunya que posava fi al seu retorn ocasional a la Fórmula 1. El "kàiser" ha rodat molt a prop de la "pole" del GP d'Espanya de la temporada passada. Això sí, l'alemany ho ha aconseguit amb un cotxe sense ajudes electròniques que sobre el paper han de fer-lo molt més lent. El set vegades campió del món ha assegurat que va trobar a faltar pilotar i que, per això, ha participat en els entrenaments a Montmeló, on ha indicat que s'ha divertit molt.

Actualitzat

En la segona jornada d'entrenaments a Montmeló, Michael Shumacher ha tornat a fer el millor temps. L'alemany, retirat de la competició, ha provat el nou Ferrari i ha deixat clar que no es planteja tornar. De la Rosa ha fet el segon temps, a més de dos segons de Shumacher.

Al migdia, Schumacher també ha valorat l'últim Mundial de Fórmula 1. L'alemany ha assegurat que ha estat un gran espectacle i que ha guanyat el millor pilot i el millor equip. Segons Schumi, Alonso i Hamilton no són millors que Räikkönen ni Massa.

Felipe Massa havia d'acompanyar aquest dimecres Schumacher en els entrenaments, però el brasiler ha fet una volta i s'ha accidentat. Encara no han pogut reparat el cotxe.

Pel que fa a Fernando Alonso, que no està present al circuit, Red Bull i Renault són les escuderies amb més opcions perquè hi acabi la pròxima temporada, amb la vista posada en Ferrari per d'aquí dos anys. Els rumors al pàdoc diuen que aquest dijous serà una jornada decisiva per conèixer el futbol d'Alonso per si retorna o no a Renault.

Ecclestone no descarta plegar

El patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, ha insinuat en una entrevista al diari anglès "The Times" que no descarta plegar si el tribunal d'Apel·lació de la FIA decideix canviar el campió mundial acceptant el recurs que l'escuderia McLaren va presentar al Brasil. La reunió d'Apel·lació es fa aquest dijous a Londres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut