Nova York

Scarlett Johansson també protagonitzarà la pel·lícula que Woody Allen filmarà a Barcelona

Woody Allen tornarà a comptar amb Scarlett Johansson per a la seva pròxima pel·lícula, que filmarà l'estiu que ve a Barcelona. El mateix cineasta novaiorquès ho ha confirmat aquesta nit, després de reunir-se amb l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, de visita a la ciutat. Johansson, que ha protagonitzat les últimes pel·lícules del director, treballarà d'aquesta manera al costat de Penélope Cruz i Javier Bardem, els dos únics noms que havien transcendit fins ara. Allen ha assegurat que presentarà la capital catalana amb el mateix afecte que posa a Manhattan.

Actualitzat
La confirmació del nom de Johansson ha arribat hores després que un altre dels actors que rodaran sota les ordres de Woody Allen, Javier Bardem, ha anunciat que treballaria amb el director novaiorquès. Els detalls sobre la pel·lícula que Allen filmarà a Barcelona han anat sortint amb comptagotes. Primer va ser la participació de Penélope Cruz, després es va especular amb diversos noms d'actors espanyols, fins que s'ha confirmat el de Bardem. Ara, Johansson amplia la constel·lació d'estrelles cinematogràfiques que trepitjaran Barcelona a partir del mes de juny.

Johansson, nascuda el 1984 a Nova York, ha protagonitzat "Match Point", "Lost in translation" i "La noia de la perla", entre altres pel·lícules.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut