"El matí de Catalunya Ràdio"

Saura qualifica de "broma" el seu SMS sobre el "tostón" de Montilla

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha qualificat de "broma" el missatge SMS que va enviar al diputat Jaume Bosch en què titllava de "tostón" el discurs de Montilla. Saura ha dit, a "El matí de Catalunya Ràdio", que "no va ser un tostón", que el president va fer "un bon discurs" i que ja se l'havia llegit dues vegades abans. Segons ell, l'intercanvi de missatges SMS que es va enviar amb el seu company de partit durant el discurs de Montilla "va ser una broma que no té cap importància més".

Actualitzat
Una càmera indiscreta. Un teleobjectiu prou potent. El resultat? Una fotografia d'un SMS del conseller d'Interior a Jaume Bosch. "Kin "tostón" oi?", i la resposta del diputat d'ICV-EUiA: "Ha començat bé el primer minut i després, un rotllo. I poc sensible amb la gent amb dificultat."

La fotografia l'ha publicat el diari "Público" i s'ha convertit un dels temes més comentats entre els parlamentaris abans de l'inici de la intervenció del president de CiU, Artur Mas.

El conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Saura, ha assegurat, en declaracions a Catalunya Ràdio, que el missatge "és una broma entre Jaume Bosch i jo, que tenim anys i anys d'experiència parlamentària".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut