Barcelona

Saura no decidirà si destitueix cap comandament dels Mossos fins que no tingui tota la informació sobre els incidents

El govern no decidirà si destitueix cap comandament dels Mossos d'Esquadra fins que no tingui tota la informació sobre els incidents de la setmana passada entre els agents i els estudiants anti-Bolonya. El conseller d'Interior, Joan Saura, compareixerà dimarts que ve al Parlament i serà ell mateix qui prendrà les decisions oportunes un cop es completin tots els informes.

Actualitzat
Fonts del Departament d'Interior han confirmat que la compareixença de Joan Saura s'ha fixat per dimarts que ve a les 16.30 h. Mentrestant, Interior recull informació per decidir si s'han de depurar responsabilitats pels fets de dimecres a Barcelona. Serà el mateix Saura, un cop analitzi tota la informació de com van anar exactament els fets, qui decidirà si es depuren responsabilitats en cas que no s'haguessin fet bé les coses.

Segons l'informe que s'està elaborant, i malgrat l'elevat nombre de ferits, els Mossos qualifiquen l'actuació de correcta però no exitosa. De tota manera, el Departament d'Interior nega que aquest informe sigui definitiu i assegura que tot just s'està recollint informació per elaborar-ne les conclusions.
Anar al contingut