Saül Craviotto ha sumat la vuitena medalla en un Mundial (Foto: Twitter)
Saül Craviotto ha sumat la vuitena medalla en un Mundial (Foto: Twitter)
Piragüisme

Saül Craviotto guanya una medalla de bronze en el Campionat del Món de piragüisme a Moscou

Saül Craviotto ha guanyat la medalla de bronze en K-1 en la distància de 200 metres en el Campionat del Mon de piragüisme que s'està disputant a Moscou. Aquesta ha estat la vuitena medalla en uns Mundials per al lleidatà (3 ors, 3 plates, 2 bronzes). D'una altra banda, el mallorquí Marcus Cooper ha aconseguit la medalla de plata en la prova de k-1 1500.

Actualitzat

Saül Craviotto ha guanyat la medalla de bronze en K-1 en la distància de 200 metres en el Campionat del Mon de piragüisme que s'està disputant a Moscou. Craviotto compartirà medalla amb el vigent campió olímpic, el britànic Ed McKeever, que ha acabat la final amb el mateix temps que ell. L'or ha estat per al canadenc Mark de Jong i la plata per al suec Petter Menning. Aquesta ha estat la vuitena medalla en uns Mundials per al lleidatà (3 ors, 3 plates, 2 bronzes).

D'una altra banda, el mallorquí Marcus Cooper ha aconseguit la medalla de plata en la prova de k-1 1500, per darrera del danès René Poulsen i l'hongarès Bence Dombuari. Un brillant debut de Cooper, que s'havia proclamat campió del món júnior en K-4 1.000 metres el 2011, en la categoria sènior.

 

Anar al contingut