París

Sarkozy s'ha casat amb Carla Bruni al palau de l'Elisi

Carla Bruni ja és la primera dama de França. Després de setmanes d'insistents rumors sobre el seu futur matrimoni, la notícia s'ha confirmat. Bruni i el president francès, Nicolas Sarkozy, s'han casat en una cerimònia privada al palau de l'Elisi. Així ho ha informat, en primera instància, la cadena de ràdio francesa RTL, i posteriorment ho ha confirmat l'alcalde del vuitè districte de París, François Lebel, que ha oficiat la cerimònia, i el palau de l'Elisi. La parella va començar la seva relació el novembre passat, un mes després que Sarkozy formalitzés el seu divorci amb Cécilia Ciganer.

Actualitzat

La presidència de la República Francesa ha confirmat que Nicolas Sarkozy s'ha casat amb la model i cantant Carla Bruni i que la cerimònia ha tingut lloc en "la més estricta intimitat".

Per mitjà d'una breu nota, en la qual només es diu que "Carla Bruni i Nicolas Sarkozy anuncien que s'han casat aquest matí en presència de les seves famílies en la més estricta intimitat", el palau de l'Elisi ha comunicat el que hores abans ja havia fet públic l'alcalde del districte vuitè de París, François Lebel, que ha estat qui ha oficiat la cerimònia civil, d'uns vint minuts de durada.

"He casat dues persones del districte vuitè que viuen al 55 del carrer Faubourg Saint-Honoré -adreça de l'Elisi-. És el primer cop a la història de la República que un president es casa durant el seu mandat", ha dit Lebel.

El polític ha explicat que la nòvia, de 40 anys, estava "radiant", i amb ironia ha afegit que el promès, de 53, "tampoc no estava malament".

El tercer matrimoni de Sarkozy

Es tracta del tercer matrimoni de Sarkozy, que té tres fills, i del primer per a Bruni, que té un nen d'una relació anterior amb un filòsof. La relació entre tots dos ha omplert les pàgines de diaris francesos i ha ocupat un ampli espai en els programes de televisió des que a finals de novembre va transcendir que estaven junts.

Des d'aleshores, la premsa ha seguit amb interès les aparicions públiques de la parella, des que se'ls va veure per primer cop a Eurodisney a finals de novembre i, posteriorment, de vacances a diferents països.

Amb aquest matrimoni, Carla Bruni es converteix en primera dama francesa, regularitza la seva situació i no hi haurà més problemes de protocol, ja que en els viatges oficials de Sarkozy a l'estranger era complicat incloure-la com a parella del cap de l'Estat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut